Travel Taxi Innsbruck
Uw Airport Taxi Transfer

Boek online en bespaar 20%

Welkom bij Travel Taxi Innsbruck

Bel ons +43 699 1966 0023
Beste prijs garantie, geen annuleringskosten
en 24 uur per dag klantenservice

Onze Missie
is de tevredenheid
van onze klanten

Wat klanten zeggen over travel taxi

Meest geboekte locaties

Verdere voordelen
alleen voor u

Onze Voertuigen

Mercedes Vito

Zeer gemotiveerd voor de volgende promotie. De Vito Tourer PRO biedt standaard al plaats voor 8 personen, maar kan dankzij de variabele zitmogelijkheden ook worden omgebouwd tot een 5-, 4- of 2-zitsbank. Deze flexibiliteit is te danken aan de stoelbevestigingen in het passagierscompartiment met snelspanvergrendeling. Als er grote ladingen op transport wachten, kan de zitbank in een mum van tijd uit de passagiersruimte worden verwijderd om een ruime laadruimte te creëren.

Mercedes E-Class

Dynamische proporties met spannende lijnen geven de E-Klasse een unieke lichtheid en maken de grootste ruimte in de luxeklasse ongelooflijk elegant. Het voertuig biedt comfort van topklasse en een aangenaam achtergrondgeluid tijdens de reis. De Mercedes-Benz E-Klasse combineert elegantie met veel ruimte en is daarmee waarschijnlijk de mooiste luxeauto die ruimte en schoonheid combineert.

Mercedes V-Class

Met de Mercedes-Benz V-Klasse zijn gezinnen nog meer ontspannen op de weg, beleven avonturiers in de vrije tijd elk moment intensiever en bereiken pendelpassagiers comfortabeler en stijlvoller dan ooit tevoren hun bestemming. De V-Klasse biedt standaard plaats aan 8 personen en kan dankzij de variabele zitplaatsen worden omgebouwd tot een 5-, 4- of 2-zitsbank.

S-Clas - de Masterclass

Het is de belichaming van de autotechniek: de Mercedes-Benz S-Klasse. Ook in de modelgetrouwe uitvoering zet de luxueuze salon nieuwe maatstaven en is hij alleen maar te overtreffen. De facelift van de S-Klasse biedt bijvoorbeeld een nieuw motorenprogramma, een reeks nieuwe en verbeterde technologieën, zoals het volgende niveau van autonoom rijden, en nog meer comfort en wellness in het interieur. De S-Klasse belichaamt eenvoudigweg kracht, dynamiek, formaat, esthetiek, comfort en een aangename sfeer in een klasse op zich.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Taxi Blog

Seite 1 van 0