Over Travel Taxi Innsbruck

Over ons

Eerlijkheid loont

Het heeft ons meer dan 10 jaar gekost om te komen waar we nu zijn. Het was niet altijd gemakkelijk, maar onze klantgerichte en professionele aanpak heeft zich verspreid. Sinds het begin van de oprichting van ons bedrijf is ons bedrijf in een stijgende lijn gegaan. Onze kerndienst is taxitransfer en VIP transfer van Innsbruck Luchthaven (INN), Munchen Luchthaven (MUC) of Zürich Luchthaven (ZRH) naar populaire bestemmingen in heel Oostenrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland.

Ons doel - uw tevredenheid

We drinken graag koffie en doen ons best. Om ons aanbod zo hoogwaardig mogelijk te maken, vertrouwen wij op interne opleiding en ontwikkeling van onze eigen IT-infrastructuur. Ons kantoor neemt ook online boekingen aan, ondersteunt klanten per telefoon of WhatsApp, analyseert feedback van klanten en breidt ons aanbod uit en verbetert het. Sinds het begin van onze reis heeft klanttevredenheid altijd centraal gestaan. Wij blijven dit principe ook in de toekomst trouw en hopen u binnenkort als klant van Travel Taxi te mogen verwelkomen.

Uw betrouwbare taxi Innsbruck

Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om luchthaven- en taxiritten binnen Europa. Travel Taxi Innsbruck brengt al meer dan 10 jaar al haar klanten op tijd en vooral veilig naar hun bestemming. Wij boeken uw reis graag telefonisch of via ons handige online boekingsformulier en verheugen ons op een onmiddellijke ontvangst van uw boeking. Tip: Boek uw luchthaventaxi in Innsbruck online en verzeker u van een online boekingskorting van 20%. Onze luchthaventaxi en onze luchthaventransfer bestaat volledig uit moderne Mercedes-Benz voertuigen en staat garant voor een aangename reis.

Veilig naar uw bestemming

Daarnaast brengt onze luchthavendienst dagelijks talrijke toeristen van het treinstation en de luchthaven van Innsbruck naar verschillende skigebieden en vakantieoorden in Tirol, Vorarlberg, Salzburg, Italië en Duitsland. Klanten uit de hele wereld waarderen vooral de veilige rijstijl van onze goed opgeleide en meertalige medewerkers, de altijd schone en technisch onberispelijke voertuigen, onze stiptheid en onze all-in-one beste prijsgarantie. Ook brengen wij geen extra kosten in rekening voor annuleringen of wijzigingen van boekingen.

Transparante prijzen

In tegenstelling tot veel andere taxibedrijven in Tirol vervoeren wij uw ski- of sportuitrusting (bijv. fietsen) ook zonder extra kosten. Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten vooraf weten wat hun reis gaat kosten. Wij bieden ook speciale aanbiedingen voor grotere groepen en gezinnen. Voor groepen tot vier personen kunnen wij u een Mercedes E-Klasse limousine ter beschikking stellen. Grotere groepen van 8, 16 of meer personen kunnen worden vervoerd met een of meer grote auto's zoals de Mercedes Vito of de Mercedes V-klasse. Natuurlijk kunt u ook een groter voertuig boeken voor kleinere groepen.

Speciale verzoeken en VIP-overdracht

Travel Taxi Innsbruck biedt haar klanten ook andere diensten aan, zoals: VIP-transfer ook wel VIP-taxi, stationstransfer, luchthaventaxi of luchthaventaxi en een zogenaamde hoteltransfer. Bij al onze diensten staat klanttevredenheid voorop, daarom hechten wij veel waarde aan veiligheid en comfort en bieden wij alleen eersteklas voertuigen aan. Daarnaast zijn al onze voertuigen uitgerust met airconditioning en gratis Wlan. Wij aanvaarden ook graag speciale verzoeken en bieden u altijd een eerlijke en redelijke oplossing. Het Travel Taxi Innsbruck team wenst u het allerbeste en verheugt zich erop u als klant te mogen verwelkomen.

Travel Taxi Video

Wat klanten zeggen over travel taxi

Prijsaanvraag en online reservering

Via ons boekingssysteem hieronder kunt u uw tarief berekenen en ook uw reis boeken, eventueel met 20% online korting.

Travel Taxi op Instagram

Volg ons →