Taxi van de Luchthaven van Innsbruck naar Lech / Zürs am Arlberg

Boek online en bespaar 20%

Bereik uw bestemming veilig en op tijd
met Travel Taxi Innsbruck

Een warm welkom

Al meer dan 10 jaar brengen wij onze klanten op een betrouwbare en veilige manier naar hun bestemming. Onze luchthaven- en stadstransfers staan garant voor een prettige reis naar uw bestemming en natuurlijk weer terug. Boek uw taxitransfer of shuttle comfortabel via ons online formulier en verzeker u van uw online korting van 20%.

Als u ergens onduidelijk over bent, aarzel dan niet om ons te bellen +43 699 1966 0023. We hebben 7 dagen per week dienst - 24 uur per dag.!

Economy Class
Top Prijs-Prestatieverhouding

E Klasse
Tot 4 Personen
Mercedes Benz

Airport Transfers Innsbruck
lees verder...

Met de voertuigen en getrainde medewerkers van Travel Taxi Innsbruck wordt uw luchthaventransfer innsbruck zonder vertraging georganiseerd. Zoals gezegd waarderen onze klanten onze jarenlange ervaring en maken ze graag gebruik van onze transportservice van Innsbruck of München naar Ischgl, St. Anton, Serfaus, Lech, Sölden of naar verder gelegen plaatsen zoals Canazei, Gerlos en Königsleiten. Bij alle Austria Transfers hechten wij veel belang aan stiptheid en vooral aan veiligheid. Ook zakelijke klanten zijn welkom. Of het nu gaat om een rekening, contant geld of een creditcard - de betaling van uw reis direct aan de chauffeur is eenvoudig en snel. Onze vaste klanten waarderen vooral onze betrouwbaarheid en boeken graag uw transfer van de luchthaven Innsbruck naar verschillende skigebieden in Tirol, Zuid-Tirol, Arlberg en Salzburg. Sinds kort is onze luchthaventransfer naar München Airport MUC ook erg populair geworden. Klanten uit de hele wereld, met name uit Nederland, Zweden, België en Groot-Brittannië (UK) maken gebruik van de goedkope Travel Taxi Transfers.

Vito
Tot 8 Personen
Mercedes Benz

Transfers Innsbruck Airport
lees verder...

Gratis kinderzitjes, geen annuleringskosten, betaling met creditcard en nog veel meer - dit maakt uw transfer van Innsbruck Airport naar uw bestemming in Tirol, Salzburg of Vorarlberg zeer comfortabel en goedkoop. Alle Reistaxi-tarieven voor Tirol en omgeving zijn hard berekend en laten weinig te wensen over. Zoals altijd wordt u thuis opgehaald en direct naar uw bestemming gebracht. Als u wordt opgehaald op de luchthaven in Innsbruck, München, Salzburg of een andere luchthaven - onze chauffeur wacht op u in de wachtkamer na het ophalen van de bagage en houdt een bordje met uw naam erop. Hoewel veel Taxi Innsbruck Airport bedrijven een vergoeding vragen voor de Meet and Greet, biedt Travel Taxi deze service gratis aan - het maakt niet uit in welke klasse u reist. Word een van onze gewaardeerde klanten en boek vandaag nog uw volgende transport vanuit Innsbruck.

2 Vitos
Tot 16 Personen
Mercedes Benz

Airport Taxi Innsbruck
lees verder...

Vele jaren ervaring en de modernste voertuigen garanderen een vlotte transfer van Fiss, Kaltenbach, Kühtai, Mayrhofen, Ischgl of naar skigebieden zoals Alta Badia, Zürs, Zillertal en Lechtal. Zoals altijd kunt u tijdens uw online boeking kiezen uit verschillende voertuigcategorieën zonder dat u een aanbetaling hoeft te doen. Alle kosten worden na afloop van de reis direct aan de chauffeur betaald. U loopt dus geen risico als u bij Travel Taxi Innsbruck boekt en bent altijd aan de veilige kant. Als uw vliegtuig te laat landt, brengen we geen kosten in rekening voor de wachttijd van uw chauffeur. De chauffeur haalt u op tijd op en brengt u veilig naar uw bestemming. Waar wacht u op, vertrouw op Travel Taxi - de Airport Taxi Innsbruck en laat het vervoer over aan de reisdeskundigen.


First Class
Luxe voor een eerlijke prijs

V Klasse
Tot 7 Personen
Mercedes Benz

Taxi Innsbruck Airport
lees verder...

Er zijn verschillende bedrijven die zichzelf aangeven als Taxi Innsbruck Airport en die naar verluidt prijskortingen van min 40 of zelfs meer procent beloven. Wij, als serieus en gevestigd bedrijf in Innsbruck, nemen afstand van dergelijke praktijken en vervoeren onze klanten zonder dergelijke verleidelijke aanbiedingen van de luchthaven van Innsbruck naar Colfosco, Hintertux, Obergurgl, Samnaun, Tux en andere bestemmingen in Tirol en omgeving. Onze jarenlange ervaring in luchthaventransfers stelt ons in staat om onze klanten altijd een goedkope taxitransfer aan te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid en kwaliteit. Bovendien bieden wij onze gewaardeerde gasten een vaste prijs zonder verrassingen. Bij ons betaalt u precies wat u ziet tijdens de online boeking, want ons motto is: alleen de tevredenheid van onze klanten telt!

2 V Klassen
Tot 14 Personen
Mercedes Benz

Austria Transfers
lees verder...

Ons thuisland Tirol in Oostenrijk wordt altijd goed bezocht. Onze klanten uit de hele wereld zijn altijd op zoek naar goedkope Austria Transfers vanaf de luchthaven van Innsbruck of het centraal station. Als serieus taxibedrijf is het altijd onze zorg om al onze klanten gelijk en eerlijk te behandelen, want niemand wil zijn vakantie beginnen met problemen. De reis van en naar de vakantiebestemming moet altijd soepel en probleemloos verlopen. Daarom probeert het team van Travel Taxi Innsbruck een veilige reis voor haar klanten te regelen. Onze transportservice omvat verschillende klassen. Zeer populair is onze luchthaventaxi of onze luchthaventransfer Tirol uit onze Economy Class. U krijgt ook 20% korting als u uw reis online boekt.

S Klasse
Tot 3 Personen
Mercedes Benz

Austria Taxi Innsbruck
lees verder...

Onze reputatie als Austria Taxi Innsbruck gaat ons voor. Gezien onze 5-sterren (vanaf 01.2020) rating op Google en het feit dat we al meer dan 10 jaar zonder onderbreking actief zijn, is het redelijk om aan te nemen dat we dit zullen blijven doen. Travel Taxi Innsbruck streeft er altijd naar om zonder uitzondering te voldoen aan de interne kwaliteitsrichtlijnen van het bedrijf. Alleen de beste en veiligste voertuigen worden gebruikt voor alle reizen van of naar Innsbruck. Niemand wil een taxi huren die onveilig en vies is. Netheid, stiptheid en vooral veiligheid zijn de topprioriteit van onze kwaliteitsrichtlijnen.

Het volgende is van toepassing op alle reserveringstypes


Geen
Annulerings
Kosten


Geen
Extra
Kosten


24/7
Klanten
Service


Geen
Wacht
Kosten


Gratis
Kinder
Zitje


Gratis
Ski- en
Bagagevervoer


Gratis
Meet &
Greet


Top Prijs
Prestatie
verhouding


Betaal de
chauffeur. Geld,
Kaart of bedrijfsfactuur

Travel Taxi Innsbruck Google Recenseren
weiterlesen...

Onze consequent positieve Google-waarderingen spreken een duidelijke taal. Travel Taxi Innsbruck is een van de meest betrouwbare taxibedrijven in Tirol door de continue interne optimalisatieprocessen. Of het nu vanaf de luchthaven van Innsbruck, uw thuisadres of direct vanuit uw hotel is, wij halen u altijd op tijd op en brengen u veilig naar uw bestemming. Zeer populair zijn onze transfers van Tirol naar Selva de Val Gardena, St. Anton am Arlberg, Lech en Sölden. De dorpen Obergurgl, Serfaus en Fiss zijn ook graag geboekt. Onze getrainde en meertalige medewerkers staan tijdens de reis tot uw beschikking voor verdere vragen en proberen uw vakantie naar of vanuit uw skigebied altijd zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Ons team kijkt er nu al naar uit om u te verwelkomen.

De gemeente Lech – ook wel Lech am Arlberg genoemd – is met meer dan 1500 inwoners een van de populairste wintersportplaatsen van Tirol. Naast Ebnit, Damüls en Mittelberg is Lech Zürs een van de Walserdorpen van Vorarlberg. Ook in de zomermaanden heeft de gemeenschap veel te bieden. Wandelingen langs de Tannberg- en Zugendalen zijn bijzonder populair en maken indruk met hun prachtige landschappen. Andere evenementen die het hele jaar door plaatsvinden (festivals, enz.) zijn zeer aan te bevelen en maken van Lech een populaire reisbestemming.

Lech Zürs am Arlberg is een van de pioniers van de Arlberg als het gaat om innovatie rond skiliften en skipistes. Ondanks de moderne faciliteiten heeft de gemeenschap haar dorpskarakter behouden. Lech Zürs am Arlberg maakt ook deel uit van het selecte district “Best of the Alps” en wordt steeds populairder. Deze omstandigheid is ook merkbaar in onze taxiboekingen. Veel gasten boeken hun reis met een reistaxi van de luchthaven Innsbruck naar Lech Zürs am Arlberg en zijn nog blijer om op de terugweg naar de luchthaven Innsbruck in een van onze voertuigen te stappen.

Vooral in de winter wordt het gebied “bestormd” en bevestigt het goede werk van de gemeenschap. Om de reis van onze gasten zo goed mogelijk te laten verlopen, vertrouwen wij altijd op opgeleid personeel en de beste voertuigen. De tevredenheid van onze klanten is wat voor ons telt. Dit blijkt duidelijk uit onze recensies (zie bijvoorbeeld Google reviews) op het internet.

Enkele regels over de geschiedenis van Lech am Arlberg

Volgens berichten werd Lech in het midden van de 13e eeuw gesticht door de immigrant Walser (Alemannische etnische groep in het Alpengebied). Lech heette tot de 19e eeuw Tannberg, waaruit in de loop der jaren “Tannberg am Lech” is ontstaan en de naam Lech heeft zich nu gevestigd. Volgens schattingen werd de parochiekerk van Sinterklaas aan het begin van de 14e eeuw gebouwd. Tot de 16e eeuw was het de parochiekerk van de rechtbank van Tannberg.

Zoals bijna iedere bezoeker van de stad Lech met eigen ogen kan zien, is deze kleine stad in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een gemeente in opkomst. De belangrijkste reden voor deze positieve ontwikkeling is de invloed van het wintertoerisme, maar ook het zomertoerisme is daardoor toegenomen.

Helaas zijn grote delen van het dorp verwoest door de overstromingsramp in augustus 2005. De deels aanzienlijke schade werd echter gerepareerd tot het begin van het winterseizoen in hetzelfde jaar.

Waarom een taxi naar Lech / Zürs am Arlberg boeken?

De eeuwige en een van de belangrijkste vragen als het gaat om uw geliefde vakantie – zelf rijden of een taxi nemen. Als taxibedrijf uit Innsbruck zouden we deze vraag natuurlijk met taxi’s beantwoorden, maar de beslissing is aan de klant. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we het volgende zeggen: De reis naar Lech am Arlberg of het vertrek met een van onze voertuigen – meestal geboekt vanaf het vliegveld van Innsbruck – is zo aangenaam en ongecompliceerd mogelijk. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw ontspannende vakantie.

Zoals bij al onze diensten staat de klant in het middelpunt van de belangstelling en heeft hij absolute beslissingsbevoegdheid. Als transportbedrijf doen we er altijd alles aan om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Zoals veel van onze vaste klanten al weten, kunt u een van onze voertuigen kiezen en uw reis telefonisch, per e-mail of gemakkelijk via ons online systeem boeken. Bovendien biedt het online boekingsformulier u tal van voordelen en bespaart u enorm veel tijd. Wij halen u graag op van het vliegveld Innsbruck en brengen u veilig naar uw bestemming. Uw reistaxiteam van Innsbruck kijkt nu al uit naar uw boeking.