Beste prijsgarantie
Geen annuleringskosten
Gratis kinderzitjes
Geen kosten voor vluchtvertragingen
Gratis Bagage & Skitransfer
24 uur per dag klantenservice
Beste prijsgarantie
Geen annuleringskosten
Gratis kinderzitjes
Geen kosten voor vluchtvertragingen
Gratis Bagage & Skitransfer
24 uur per dag klantenservice

Taxi van de Luchthaven van Innsbruck naar Canazei Italië

Boek online en bespaar 20%

Als een van de meest populaire skigebieden in de Val di Fassa in Trentino (Italië) is Canazei een zeer populaire vakantiebestemming voor onze klanten. Het ligt eigenlijk aan de zuidwestelijke kant van de Sella Ronda en is het best vanuit het westen te bereiken via het Adige-dal, dat tussen de Oostenrijkse grens bij de Brennerpas en de stad Verona in het zuiden loopt. Het is een toeristenoord voor zowel winter- als zomertoerisme.

De aankomst of het vertrek met een van onze luxueuze taxi’s (merk Mercedes) van of naar de luchthaven Innsbruck is zeer aangenaam en door het drukke reisverkeer in de meeste gevallen zonder vertraging. De totale reistijd is ongeveer 70 minuten. Of het nu in de zomer of winter is, Canazei in Italië is het beste te bereiken vanaf de snelweg Innsbruck – richting Verona.

Skiën in Canazei

Met slechts ongeveer 2000 inwoners is Canazei, gelegen in het Ladinisch sprekende deel van de Dolomieten in Italië, een van de belangrijkste wintersportplaatsen in de Val di Fassa en heeft een strategisch gunstige ligging in het populaire skigebied Sella Ronda. Bovendien wordt Canazei vaak genoemd door onze klanten die een reis boeken vanaf de luchthaven van Innsbruck in verband met het naburige dorp Campitello.

Rondom Canazei en het nabijgelegen Campitello is er een prachtig skiaanbod. Het skigebied in de Val di Fassa/Carezza en het aangrenzende Tre Valli strekt zich uit over acht verschillende skigebieden, die volgens de skiërs tot 220 km lang kunnen zijn. Het is ook een van de vertrekpunten voor de Sellaronda, de skirondleiding van het Sella-massief.

De geschiedenis van Canazei

De naam “Canazei” wordt geassocieerd met riet volgens de transmissies. De nederzettingen in het dal waren tot het begin van de 20e eeuw dunbevolkt. Een belangrijke invloed op de economie van de regio was de aanleg van de weg over de Pordoipas naar Arabba en de aangrenzende provincie Belluno. De nederzettingen, die ontwikkeld waren voor het toenemende toerisme, werden zwaar beschadigd door de gevechten tussen het Oostenrijkse en Italiaanse leger in de Eerste Wereldoorlog.

Het heeft tientallen jaren geduurd voordat het gebied rond Canazei zich herstelde van de gevolgen van de oorlog. Hoewel het gebied een turbulente geschiedenis heeft, merken veel gasten er nauwelijks iets van. Op de terugweg van Canazei naar de luchthaven Innsbruck vertellen de meeste taxipassagiers u hoe geweldig hun skivakantie in Canazei was en genieten ze van de aangename rit in een van onze Mercedes-Benz voertuigen.

Tegenwoordig is Canazei een van de belangrijkste winterstations op de Sella Ronda skipiste, met verbindingen naar het oosten en Arabba via de Pordoipas (waar bovenstaande weg ook loopt) en naar het noorden en Val Gardena via de Sellapas. Het gebied rond Canazei is afhankelijk van het winter- en zomertoerisme. De bevolking is de laatste dertig jaar verdubbeld door het toerisme.

Boek een taxi naar Canazei

Zoals altijd kunt u een van onze voertuigen kiezen en uw reis reserveren per telefoon, e-mail of gemakkelijk via ons online systeem. Het online boekingsformulier biedt u talrijke voordelen en een nauwkeurig overzicht van de door u ingevoerde gegevens. Na het versturen van uw boeking ontvangt u uiteraard een boekingsoverzicht met al uw gegevens.

Ons behulpzame Travel-Taxi Team staat tot uw beschikking voor alle verdere vragen over uw reis en verheugt zich op uw online boeking en wenst u een prettige reis en een ontspannen vakantie in Canazei Italië.