Taxikosten Tirol

Actuele taxikosten voor Tirol en omgeving

Boek online en bespaar 20%

Bereken de prijs van een taxi met een kostencalculator

Eerlijke prijzen ondanks luxe voertuigen

Wij vertrouwen op transparante taxiprijzen

Waarschijnlijk heeft u het genoegen gehad met zwarte schapen in de taxisector en bent u door het hele land gereden, dus de kosten van uw reis zijn hoger dan verwacht. Helaas zijn dergelijke praktijken een realiteit – maar vrij zeldzaam. Travel Taxi behandelt haar klanten altijd eerlijk en zonder trucjes. Daarom publiceren we graag onze prijslijst en hopen we te scoren met onze transparantie, want we weten dat niets onaangenamer is dan de onzekerheid over uw reiskosten.

Prijzen en taxikosten voor boekingen bij Travel Taxi

Onze prijslijst wordt regelmatig bijgewerkt

Onze prijslijst bevat momenteel alle bestemmingen in Tirol waar we naartoe reizen en wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid. Als uw bestemming niet in de prijslijst is opgenomen, kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice (24 uur per dag) en uw persoonlijke prijs voor uw volgende taxirit met Travel Taxi Innsbruck opvragen. Zoals onze vaste klanten al weten, heeft u de mogelijkheid om verschillende voertuigen te boeken voor uw reis door Europa. Individuen of groepen tot vier personen zijn altijd voorzien van een Mercedes E-Klasse limousine. Grotere groepen van 8, 16 of meer personen kunnen worden vervoerd met een of meer auto’s met grote capaciteit, zoals de Mercedes Vito of de Mercedes V-klasse.

Actuele prijzen voor Taxi Innsbruck

Actuele prijzen voor onze luchthaventaxi’s

Houd er rekening mee dat als u online via onze website boekt, u een online korting van 20% ontvangt. Wij bieden onze klanten ook andere diensten aan zoals stationstransfers, luchthaventaxi’s en hoteltransfers. Om uw reis zo aangenaam en goedkoop mogelijk te maken, krijgen al onze klanten altijd de beste prijsgarantie. Wij kijken regelmatig naar de taxikosten van onze concurrenten voor Tirol en andere regio’s en passen onze prijzen dienovereenkomstig aan. Zo garanderen wij u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding en maken wij het u gemakkelijker om uw taxikosten onder controle te houden.

Prijzen voor luchthaventaxi's af Innsbruck

Waarom de prijzen van taxi’s in Tirol fluctueren

Zoals u waarschijnlijk al aan den lijve hebt ondervonden, variëren de kosten voor een taxirit binnen Tirol of zelfs naar Italië, Duitsland of Zwitserland altijd afhankelijk van de taxiverstrekker. Dit is vooral te wijten aan de prijzen van sommige bedrijven in Innsbruck en de omliggende dorpen. De prijzen voor uitstapjes naar bekende skigebieden of vakantieoorden zoals Lech of St. Anton am Arlberg fluctueren het meest. Het kan zijn dat u bijna 200 euro betaalt voor een taxi van Innsbruck naar Ischgl of Sölden (eenrichtingsverkeer) met enkele aanbieders. Bij ons krijgt u dezelfde rit in een Mercedes-Benz eersteklas auto vanaf 145 euro.

Prijzen voor een taxirit naar Sölden